ARTISTS
BIGGI
Bizzey
ChildsPlay
BIGGI

Naam: Rodney van Gobbel
Muziekstijl: Eclectic, House, Urban
Website: http://www.djbiggi.com

Voor BIGGI is de wereld niet groot genoeg! Het liefst laat hij het hele universum van zijn muziek meegenieten. Hij heeft eclectische muziek gemaakt tot wat het nu is, Nederlandse House en treedt vaak op in clubs en op festivals.

Bizzey

Naam: Leo Roelandschap
Muziekstijl: Hiphop, Rap
Website: http://www.bizzey.nl

Deze voormalig MC maakt van zijn DJ act een echte show. Bizzey heeft gekozen voor een nieuwe muzikale richting en focust zich op zijn solo act. Zijn muziek is breed toegankelijk voor een groot publiek en razend aanstekelijk. Probeer maar eens stil te blijven staan.

ChildsPlay

Naam: Don Hoitink, Steve Keanu & Steven Kwik
Muziekstijl: EDM, Traphall, Trap, Moombahton
Website: http://www.childsplay.world

Dit getalenteerde drietal kreeg in 2016 de eer om de Totally Summer anthem te produceren. De zomertrack Dansen is een zomer lang te horen geweest op alle Totally Summer events. Hiermee hebben zij zich gepresenteerd aan de club en festival scene. Ze staan bekend om hun energieke performance en unieke sound en laten geen dansvloer onberoerd achter!

Freddy Moreira
Giocatori
Irwan
Freddy Moreira

Naam: Emilio Sedoc
Muziekstijl: Eclectic, House, Caribbean, Urban
Website: http://www.djfreddymoreira.com

Ladiesman Freddy Moreira staat bekend om zijn swingende beats en explosieve optredens. Met een vlotte mix van Eclectic, House, Caribbean en Urban sounds doet hij wereldwijd heel wat harten sneller kloppen. Freddy Moreira heeft een aantal populaire mixtapes met miljoenen plays. Check it out!

Giocatori

Naam: Celvin van het Schip, Dennis Brugman & Bruno Prent
Muziekstijl: Future House, Bass, Trap
Website: http://www.giocatori.nl

Deze muzikale vriendengroep is uitgegroeid tot een energieke en vernieuwende DJ act die nooit teleurstelt. Hun club- en festivalagenda is lang en internationaal, maar met name nationaal winnen zij brede support. Zelf noemen de heren hun sound FUTURE TRAP, een combinatie van bovenstaanden muziekstijlen.

Irwan

Naam: Irwan Kartosen
Muziekstijl: Eclectic, Hiphop, Urban, House.
Website: http://www.djirwan.nl

 

Irwan is al jaren een gevestigde Urban Eclectic DJ in Europa. Hij vliegt de hele wereld over om zijn eclectic skills te laten horen en was Chris Brown’s 2016 European Club Tour DJ. Zijn optredens garanderen unieke ‘urban eclectic’ mixes, waarbij hij het dak eraf knalt.

 

Jayh
Johnny 500
Jonna Fraser
Jayh

Naam: Jaouad Ait Taleb Nasser
Muziekstijl: Hiphop, R&B, Urban
Website: http://www.jayh.nl

De muzikale Jayh leert al vroeg verschillende instrumenten spelen. Met zingen begint hij pas later. Nu timmert hij hard aan de weg als zanger en producer met professioneel geproduceerde en knap uitgevoerde Nederlandse R&B.

Johnny 500

Naam: Gijs Scheeringa
Muziekstijl: Eclectic
Website: http://www.johnny500.com

Skills, looks en connecties; Johnny 500 heeft alles in huis om iedereen op elke dansvloer te vermaken. Zijn moderne eigen stijl van eclectische sounds, gecombineerd met veel gevoel voor party en entertainment, maakt iedereen die van feesten houdt blij.

Jonna Fraser

Naam: Jonathan Fraser
Muziekstijl: Hiphop, Rap
Website: http://www.jonnafraser.com

Hiphop is al jaren de uitlaatklep van Jonna Fraser. Wat begon als een hobby is nu zijn grote liefde geworden. Met zijn stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest als een veelzijdig hiphopartiest. Hij heeft een veelzijdige smaak en vind zijn inspiratie vooral bij soul en rap uit de 90’€™s.

Lady Bee
Lil’ Kleine
Noise Cartel
Lady Bee

Naam: Bianca Latupapua
Muziekstijl: Eclectic, House, Urban, Dubstep
Website: http://www.ladybee.nl

Na een succesvolle carriëre als MC weet Lady Bee als geen ander hoe ze een publiek los moet laat gaan. Haar missie als DJ is om de speakers van elke club op te blazen met een unieke combinatie van House, Urban en Dubstep beats.

Lil’ Kleine

Naam: Jorik Scholten
Muziekstijl: Hiphop, Nederhop, Rap
Website: http://www.lilkleine.nl

De Amsterdamse Lil’€™ Kleine kennen we van zijn brutale streken en zijn ruige, directe teksten over drank, drugs en bitches. Hij staat op talloze festivals en evenementen waar hij gretig gebruik maakt van de mogelijkheden die hiphop biedt.

Noise Cartel

Naam: Tommy Nieuwkoop & Dejan Hadziarapovic
Muziekstijl: Dance, Electonic
Website: http://www.noisecartel.nl

Het duo Noise Cartel gaat niet weg voordat het feest totaal gesloopt is. Een typisch optreden bestaat uit een hyper actieve MC, een losgeslagen DJ, confetti en piñata’s. Deze originele beats zullen je sowieso in beweging brengen.

Praia del Sol
Puinhoop Kollektiv
Ronnie Flex
Praia del Sol

Naam: Praia del Sol
Muziekstijl: Tropical House, Moombahton, R&B en een flinke scheut zonneschijn.
Website: http://www.praiadelsol.nl/

Met zo’n 200 shows per jaar in binnen- en buitenland, en een flink aantal goed ontvangen bootlegs weet PRAIA al een aantal jaar elke dansvloer naar zijn hand te zetten. Of het nou de mainstage van Latin Village is, of een secret area op Solar, PRAIA maakt overal feest met een set gevuld met zonnige en ultra dansbare tracks.

Puinhoop Kollektiv

Naam: Rik van Korven, Tommy Goosken & Lars den Otter
Muziekstijl: Acid, Drum & Bass, Electro, Garage, Hiphop, Techno, Trap
Website: http://www.puinhoopkollektiv.nl

Deze drie Brabantse halfgoden slopen met hun unieke party act wekelijks menig club, zaal of festival. Het nieuwe energieke en interactieve trio heeft de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt en maakt inmiddels volwaardig onderdeel uit van de Nederlandse DJ scene. Puinhoop Kollektiv is on fire!

Ronnie Flex

Naam: Ronell Plasschaert
Muziekstijl: Hiphop, Grime, Dancehall, Dubstep
Website: http://www.ronnieflex.nl

Ronnie Flex is Nederland aan het veroveren met zijn aanstekelijke, vooruitstrevende en melodieuze hiphop. Naast het performen produceert hij ook zijn eigen tracks. Hij heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen en heeft het plan om Nederlands grootste hiphopper te worden.

StukTV
The Boy Next Door
The Partysquad
StukTV

Naam: Giel de Winter, Stefan Jurriens & Thomas van der Vlugt
Muziekstijl: Dance, Hardstyle, Urban, Feestmuziek
Website: http://www.stuk.tv

De populaire YouTubers van StukTV storten zich tegenwoordig volledig op hun tweede passie: muziek. Als DJ team draaien ze volle zalen plat en weten ze altijd een goed feestje te bouwen. Hun sets zitten vol partymuziek en past goed in elke volwaardige line-up. Stuk TV brengt interactie, gekkigheid en gezelligheid naar de dansvloer.

The Boy Next Door

Naam: Lex van Berkel
Muziekstijl: Club, House, Dance, Urban
Website: http://tbndmusic.com/

DJ en producer The Boy Next Door weet met zijn sexy beats als geen ander hoe hij het publiek aan het dansen krijgt. Muziek is zijn grote passie en hij is regelmatig terug te vinden in cafés, clubs en op festivals in Nederland en het buitenland.

The Partysquad

Naam: Jerry Leembruggen & Ruben Fernhout
Muziekstijl: Club, Hiphop, House, Pop, Urban
Website: http://www.thepartysquad.com

Al vanaf het begin van Totally Summer zorgt The Partysquad keer op keer voor een feestje. Ze brengen al jaren regelmatig nieuwe mixtapes en singles uit. Hun muziek is gericht op de internationale dance scene. Vaak werken zij samen met andere Nederlandse acts die op het punt staan door te breken.

ZIGGY
ZIGGY

Naam: Ziggy
Muziekstijl: Dance, House, Club
Website: https://www.dedicatedbookings.com/artist/ziggy/

Ziggy Kuylaars, better known as Ziggy (aka Ziggy Stardust) has been involved with music ever since he was born. While growing up he has played in several bands till the age of 16. Ziggy Stardust discovered his love for DJing at the age of 17 when a friend asked him to join at a party! “I really got involved quickly and because Iíve been playing drums all my life, beatmatching wasnít that hard forme”. Performing at birthday parties and schoolparties left him craving for more.

Ziggy is playing at the biggest events and festivals throughout the Netherlands with all major EDM arstists. Even recognised as the upcoming talent by deejays nr.1 electronic equipment distributor, Ziggy won 2009ís Pioneer Pro DJ Contest. Now Ziggy is rocking all big clubs in Holland and even abroad in countries like Aruba, Turkey, Greece, Singapore, Portugal, Switzerland, Austria, Czech Republic, Sweden, Finland, United Kingdom, United States, Kazachstan, France, Spain and Curacao!

Ziggy started producing at the age of 19 and is now signed to the world’s leading EDM label Spinnin records. Ziggy made a breaktrough with his remix for Martin Solveig and his original track Cosmic. Ziggy’s producing skills only kept on growing, and he is now supported by the likes of Afrojack, Martin Solveig, Hardwell, Tiesto, R3hab, Laidback Luke, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Diplo and many others.

Ziggy made official remixes for Martin Solveig, Flo-rida, Chris Brown, Timbaland, Ian Carey and Spencer & Hill & Nadia Ali!

His style? Just house music in all kinds of ways. They vary from many styles. Ziggy definitely is a dj that can turn clubs upside down!

Wall Of Fame

Onze All-Time-Favorite Totally Summer artiesten

Afrojack
Martin Garrix
Quintino
Afrojack

Naam: Nick van de Wall
Muziekstijl: House
Website: http://live.afrojack.com/

Martin Garrix

Naam: Martijn Garritsen
Muziekstijl: Dance, Electonic
Website: http://www.martingarrix.com

Quintino

Naam: Quinten van den Berg
Muziekstijl: House, Electro
Website: http://quintino.nl

Totally Summer